x
DWB Internet heet nu Webbureau Holland

Beheer, onderhoud, upgrading & revisie

Of het nu gaat om een Drupal-update, een ingrijpende revisie of het technisch beheer van je serveromgeving en Drupal website, Webbureau Holland heeft de expertise om je de meest efficiente oplossing aan te bieden.

Support Knipkaarten.

Wij bieden voor alle Drupal websites en applicaties Support knipkaarten aan. Je kunt de knipkaart gebruiken voor onderhoud, beheer of het laten updaten van de laatste (veiligheid en module) versie van je Drupal 7 of 8 website of webapplicatie. 

De voordelen:

  • geen contract of abonnement waar je aan vastzit
  • je kunt, tegen een aantrekkelijk tarief, gebruik van onze diensten maken
  • vooraf inzicht in de uren/minuten van de werkzaamheden
  • bij spoed wordt de opdracht direct uitgevoerd

10 uur: € 780,-  
15 uur: van € 1170,-  voor € 1135,-
20 uur: van € 1560,-  voor € 1515,-

Drupal veiligheids- en module updates 

Afhankelijk van de grootte van je Drupal website of applicatie biedt Webbureau Holland naar behoefte Drupal veiligheids-en module updates van Drupal 7 en Drupal 8 aan.  

Voor de ene site is het voldoende om 2x per jaar te updaten naar de laatste Drupal versie, voor de andere site is het belangrijk om dit wekelijks of maandelijks te doen. Je bent verzekerd van een veilige en up-to-date website, webshop of webapplicatie. Wij bieden eenmalige, geplande en doorlopende Drupal updateplannen aan. Zie periodieke Drupal-updates. Samen kunnen we bespreken wat voor jouw organisatie of bedrijf het meest van belang is.

(Wat is het verschil tussen een update en een upgrade?) 

Drupal Hosting en Drupal serverbeheer

Je kunt bij ons je Drupal website of webapplicatie laten hosten in een betrouwbare Drupal omgeving. Het voordeel is, omdat wij gespecialiseerd zijn in Drupal, je goed kunnen adviseren welk pakket het meest geschikt is voor je website of webapplicatie. Wil je meer informatie, bel of mail ons gerust. 

Ben je een externe developer of beheerder? 

Heb je soms advies of ondersteuning nodig? Stel ons je vragen en we maken samen een plan van aanpak en bespreken de kosten. Soms is het nemen van een Support knipkaart voldoende. 

Webbureau Holland

Al ruim 12 jaar, sinds de oprichting van Drupal, zijn wij gespecialiseerd in open source CMS Drupal. Wij zijn een klein team van 7 Drupal developers. Wij ontwerpen en ontwikkelen eenvoudige maar ook hoogwaardige complexe Drupal systemen. We hanteren korte lijnen en gedurende het project heb je direct contact met de Developer(s). 

Wij werken voor kleine-, middelgrote-, en grote bedrijven. Ook bekende merken (TNT, Rabobank, ASR en NS), overheden, internationale ondernemingen, universiteiten en zorginstellingen kiezen voor Webbureau Holland (zie portfolio).    

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 uur tot 18:00 uur. Bel: 06-40221185 of mail naar info@webbureauholland.nl. Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar: laat een bericht achter op 06-40221185 om teruggebeld te worden of mail naar spoed@webbureauholland.nl.

Kunnen wij je helpen?

Bel 0640221185 of mail neem contact op