x
DWB Internet heet nu Webbureau Holland

De positieve veranderingen van Drupal 8

1. Drupal 8 maakt content creatie 'a peace of cake'

Nooit eerder was content creatie zo eenvoudig, intuitief en snel als in Drupal 8. Out-of-the-box komt Drupal 8 met een uitgebreide WYSIWYG-editor. Voor wie het nog makkelijker wil is er de on-page editor: terwijl je navigeert over de site pas je de content rechtstreeks op de pagina's aan. Workflow, scheduled publishing, draftversies en revisiebeheer zijn probleemloos mogelijk. Andere uitvoerformaten dan HTML nodig? Exporteer je content naar PDF, Excel, XML, jSON en meer!

2. Mobiel, overal en altijd

Door z'n mobile first insteek is Drupal 8 klaar voor de toekomst. Alles in Drupal 8 is responsive, met andere woorden: Drupal websites en Drupal applicaties zijn bruikbaar op alle schermen die we nu zien en in de toekomst gaan zien.

3. Drupal 8 spreekt alle talen

Door de verbeterde ondersteuning voor meertaligheid is Drupal in staat je klanten overal in de wereld aan te spreken. Zowel links-naar-rechts als rechts-naar-links talen als Arabisch en Hebreeuws worden ondersteund.
En dit betreft niet alleen de content van je Drupal site maar ook in de beheerinterface is alles meertalig en vertaalbaar.

4. Drupal 8 past in je digitale infrastructuur

Door de manier waarop Drupal 8 is opgezet en z'n eerder genoemde API laat Drupal zich graag integreren in je bestaande digitale infrastructuur. Of het gaat om je E-mailverkeer, marketing automatisering of analytics, Drupal 8 kan zorgen voor een betere integratie van je digitale ecosysteem. 

5. Website,  webshop, webapplicatie.

Naast een krachtig CMS biedt Drupal 8 een zeer uitgebreide toolbox waarmee je, je in-house team of webmaster je sites verregaand zelf kan configureren en aanpassen aan jouw wensen, direct in de web-interface en zonder noodzaak van technische kennis.
De bibliotheek van meer dan 17.000 uitbreidingsmodules biedt een ongekende keuze aan toegevoegde functionaliteit.
De robuuste Drupal 8 API stelt bovendien je ontwikkelaars in staat om je site nog verder uit te breiden en waar nodig pasklare oplossingen voor je specifieke vereisten te ontwikkelen.

6. SEO - de vindbaarheid van je Drupal 8 website, webshop en webappicatie

Drupal 8 is uitgerust met de RDFa module die zorgt dat binnen HTML5 schema.org markup wordt gegenereerd. Met name zoekmachines kunnen hiermee beter informatie van websites vinden, wat tenslotte de vindbaarheid van de website ten goede kan komen. Of je nu een eenvoudige website nodig hebt, een aantrekkelijk ogende webshop of een complexe applicatie, Drupal 8 biedt in vrijwel alle gevallen de oplossing.